Monday, April 9, 2012

sepanjang sem4 :)



AKTIVITI SEPANJANG SEM 4 AKU DI USIM 




aku join business competition..bengkel start 6hb feb smpai feb 2012


our last day workshop..ready for presentation



during the presentation
judges from big company


we won 1st prize..Alhamdulillah




and kebetulan aku pon ade robotic workshop untuk MUROC 2012..
8hb untill 12hb..clash dgn business workshop..but aku join dua2..haha..tamak cket je

our robot..(wall e)





izzah n her robot call anje.hehe
n kami akan berangkat ke Perlis pada malam 22 feb..


n before ke Perlis, aku sempat meluangkan masa bertemu dgn Abu Productive
n got a lot of tips to be a productive muslim 
n Bro Faris prove that he is a very productive Muslim :)









bergambar dgn UITM..our last match..kalah teruk ngn dorg..haha
lawan dgn juara..memey la..haha


our team yang ke Perlis :)


3 org operator yang mewakili USIM..thanx korg coz percaya aku untuk jadi one of the operator




next wekk..after aku balek perlis..aku ke Bagan Lalang atas Bootcamp untuk MIBPC





bersama fasi2 n tenaga pengajar yg sngt2 membantu dan baik hatii..
sngup luangkan masa bersama kami selama 3 hari


anugerah dekan..bersama dekan FST
ini semua anugerah Allah :)


kemudian aku ke Terengganu..ad KONMAT 2012





aku masuk burumatik..explorace tp dlm math..
every checkpoint..ad soalan yg bapak susah gilerrr..hahaha



n Alhamdulillah kami menang tempat ke2 n satu lagi team menang tempat pertama..
tahniah team Senimatik..


intelectual discussion abaot rare earth n the issue is Lynas..mmg panasszzz





MyGMJ di staduim melawati Shah Alam..with my sister :)


stick notes yang terkesan kt hati aku smpai sekarang





talk about analog digital..
jurang ntara generasi x dan generasi y










sebelum aku balek cuti..Alhamdulillah ku berpeluang ke bengkel ni :)

aku cuba manfaatkan sisa2 dalam hidupku..
tak akn beri peluang untuk aku ada masa buat maksiat !!



3 comments:

  1. moga semua mampu melayakkan kita bergelar petugas TUHAN d bumi

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu majid..doakan mila moga terus kuat!

      Delete
  2. alhamdulillah..

    bestnyaa ! :)

    mabruk milo.
    teruskan berjihad, insyaAllah

    ReplyDelete